Спирачна система

Спирачната система е устройство за намаляване на скоростта на автомобила или за неговото напълно спиране. При този процес кинетичната енергия се превръща в топлинна посредством триене.

Компонентите на спирачната система са: спирачни дискове, спирачни барабани, спирачни апарати, накладки, спирачна помпа, спирачни цилиндри, спирачни маркучи, сервоусилвател, спирачна течност.

brake-disc

Най-чести ремонти

Отговорност на Пътя

Спирачната система на автомобила е от изключително важно значение за безопаснотта на вас, вашия автомобил и околните участници в движението. Трябва да бъде обръщано специално внимание към тях и редовно да се проверява състоянието и надеждността на спирачната система. При най-малкото сънение проверете спирачната си система в Макси сервиз, за да не бъдете изненадани неприятно.

Какво е добре да знаете?

В случай, че все още не сте наш клиент е добре да знаете, че при нас получавате не само смяна на части и елементи на спирачната система на автомобила си. Не! При нас получавате пълна диагностика на цялата спирачна система. При нас отношението е лично, тъй като осъзнаваме високата отговорност, която ни възлагате, поверявайки автомобила си в наши ръце.

При нас намирате всички нужни резервни части, независимо каква марка и модел автомобил карате, независимо от годината на производство. При нас получавате обективно мнение от опитен експерт автомонтьор в Дупница.

При нас времето е ценно, понеже знаем, че то е факторът, определящ всичко останало в ежедневието. При нас ремонтът на всички видове спирачни системи се случва възможно най-навременно, с възможно най-добрите части. И всичко това на разумна, конкурентна и логична цена базирана на съотношението "качество-цена".

В автосервиз Maksi Service всеки ремонт преминава през задължителните проверка и тествания на цялата спирачна система. По този начин не само Вие, но и ние получаваме нужната увереност, че всичко в спирачната система на автомобила Ви е изрядно, надеждно и сигурно.

0893 682 803