Скоростни кутии

Трансмисията, предавателната или скоростна кутия на автомобила, е със сигурност един от най-важните компоненти на превозното средство. Нейната основна функция е да променя въртящия момент и оборотите, предавани съответно от двигателя към двигателните колела на превозното средство. Тя осъществява промяната на посока на движението, позволявайки колелата да се движат на различни нива и мощности.

chassis

Как сами да се ориентирате за евентуален проблем?

Предимства на ремонта на скоростната кутия

При установяването на неизправностите с предаването на по-ранен етап, можете да дадете на Вашето превозно средство нов живот.

Много шофьори си мислят, че ремонт на скоростна кутия е скъпо начинание. Истината е, че това е по-икономичният вариант, в сравнение със закупуването на изцяло нова, разбира се когато това е възможно.

Друго предимство е, че при ремонт на скоростна кутия, независимо дали тя е ръчна или автоматична, ще получите по-бързо Вашето превозно средство. Докато ремонътът се извършва в рамките на няколко дни, замяната обикновено отнема повече време.

Както вече беше посочено, ремонтът ще Ви спести и пари. Обикновено разходите за подобна услуга са по-малко от това, което ще Ви струва цялостната подмяна, тъй като в част от случаите, за това се изискват по-малко материали и време, което съответно значително намалява разходите.

Ремонтът е и по-екологосъобразен вариант, тъй като в крайна сметка се оправя това, което е вече налично, докато замяната изисква премахване на цялата стара скоростна кутия. С 90% рециклируемо съдържание, стоманата е изключително подходящ за преработка материал. По този начин се спомага за намаляването употребата на природни ресурси, които биха се използвали за създаване на нови части.

Съвет

Важно е да имате предвид нивото на качество при ремонт на скоростната кутия. В Maksi Service всяка част се отстранява и се проверява за евентуални повреди. След това се прави замяна на ненадеждните или повредени части. Даваме пълна гаранция за безупречно качество и професионализъм.

Ремонтът на скоростната Ви кутия в при нас, ще възстанови превозното средство до оптималното ниво на работната му функция.

Ако имате проблем със скоростната кутия или друг компонент по Вашият автомобил и искате да вземете информирано решение за неговото отстраняване, можете да се обърнете към специализираните кадри на Maksi Service

0893 682 803