Пътна помощ

Ние сме тук за да ви помогнем в нужда при авария, ПТП и всякакви проблеми свързани с вашето МПС. Гарантираме бързо, качествено и коректно решение на вашият проблем.

tow

Пътна помощ автомобили

Нуждаете се от пътна помощ за аварирал автомобил, повреден микробус или трудноподвижна техника? Ние ще Ви окажем незабавно професионално съдействие.

Репатриране на автомобили

Извършваме репатриране на тежко катастрофирали автомобили и микробуси, претърпели пътно произшествие. Разчитайте на нашата своевременна намеса.

Репатриране на техника

Освен автомобили, репатрираме мотокари, строителна и селскостопанска техника. Единственото условие е теглото на машините да не надвишава 6 т.

Някои обстоятелства по време на пътуването са непредвидими

Когато става дума за тежки произшествия, клиентите, които се обръщат към нас за помощ, са объркани и разтревожени. Ето защо бързата и адекватна реакция от наша страна е много важна. Ние предоставяме незабавни и качествени услуги, съобразени с Вас. Това е и главната причина да бъдем предпочитан партньор в справянето с неочаквани ситуации.

Екипът ни е подготвен да посрещне светкавично и с истински професионализъм всякакви непредвидими обстоятелства – от леки аварии до тежки инциденти. Предлагаме Ви конкурентни услуги с конкурентно качество. Ние ще бъдем винаги до Вас, когато се нуждаете от нашата техническа подкрепа.

0893 682 803