Изчукване и боядисване

Ако драскотините и леките дефекти по вашата кола Ви дразнят....май е дошло времето да вземете мерки и да се справите сами с проблема. Ето и Вашия най-добър помощник – Maksi Service!

Заличете следите още днес!

spray

Автотенекеджийски услуги

Висококвалифицираните ни майстори предлагат изчукване, а също и възстановяване или подмяна на отделни части от купето. Предлага се още изкърпване на корозирали части и тяхната подмяна. Можем да възстановим напълно леко катастрофирали автомобили. Предлагаме възстановяване дори на автомобили, които са катастрофирали по-тежко.

Автобояджийски услуги

Можем да подготвим за целта и след това да боядисаме отделни части и детайли от вашия автомобил, които имат нужда от тази услуга. Освен това предлагаме и цялостно боядисване. Разполагаме с водни основи на боите, които са в пълно съответствие с европейските стандарти и предлагаме да извършим боядисването с тях. Можем също така да възстановим гланца на боята, както и да полираме автомобила.

Автобояджийска камера

Работим с чисто нова камера за боядисване USIITALIA ВНОС ОТ ИТАЛИЯ И висококачествени италиански и немски бои Baslac. Наш партньор е Glasurit и BASF.

Заповядайте при нас, ако имате нужда от какъвто и да било автомобилен ремонт, включително и в сферата на автобояджийството.

0893 682 803